Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed Unity Dead Kings DLC Cinematic Trailer

Angelique Grift 06/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Binnenkort krijgt Assassin’s Creed Unity de eerste DLC genaamd Dead Kings. Ubsioft kondigt deze uitbreiding aan met een gelikte Assassin’s Creed Unity Dead Kings DLC Cinematic Trailer met een net zo gelikte soundtrack eronder. Het gaat hier om de DLC die gratis door Ubisoft wordt aangeboden aan de gamers ter compensatie van de opstartproblemen van Assassin’s Creed Unity.

De trailer begint met een duidelijk ongelukkige en verwarde Arno die in 1794 door de straten van een donker Parijs wandelt. Al gauw verdwijnt Arno ondergronds en zie je wat er te vinden is onder de necropolis Saint-Denis. Saint-Denis bestaat uit een complex ondergronds netwerk van catacomben en grotten die de geheimen bewaren van de Franse koningen. Met deze DLC lijkt het er dus op dat je zowel boven- als ondergronds de open wereld van Assassin’s Creed Unity kan ontdekken.

Assassin’s Creed Unity Dead Kings staat gepland op 13 januari voor Xbox One en pc. PlayStation 4 eigenaren moeten een dagje extra wachten, want voor hen is Dead Kings pas 14 januari beschikbaar. Het is maar een weekje, maar kun je niet wachten, dan kun je wel alvast de trailer checken.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch