Menu Premium

Assassin’s Creed Unity besturing zal wennen worden volgens Ubisoft

Jeroen Wiersma 07/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wie is het niet overkomen: Je bent lekker aan het klimmen en de mensen onder je, wandelend door de straten, worden steeds kleiner. Je stuit op een wat moeilijke hoek en neemt een gewaagde sprong. Nee, niet die kant op! Jouw assassin duikt zo de verkeerde kant op, het luchtledige in, en stort naar beneden. Kak! Dit zal je met Arno in Parijs ook wel eens kunnen overkomen, want Ubisoft geeft aan dat het mogelijk is dat de fans flink moeten wennen aan de besturing van Assassin’s Creed Unity.

Senior producer Vincent Pontbriand geeft daarbij aan dat hij best een beetje bezorgd is over de reacties die kunnen komen van de gamers die de oude controls gewend zijn. Hij schat in dat je toch gauw een paar uurtjes nodig zal hebben om de besturing meester te worden. Dat komt door de combinatie van vernieuwde animaties, timing, afstanden en de besturing. Voordeel is volgens Pontbriand dat het uiteindelijk heel natuurlijk aan zal voelen als je na een paar uurtjes oefenen over de daken van Parijs rent.

Over iets meer dan een maand kan je zelf gaan ervaren of de verandering van de besturing een upgrade is. Assassin’s Creed Unity komt namelijk op 13 november uit voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Assassin's Creed Unity besturing zal wennen worden volgens Ubisoft

Assassin’s Creed Unity besturing zal wennen worden volgens Ubisoft

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch