Menu Premium
Loading...

[Trailer] Assassin’s Creed Syndicate: The Last Maharaja DLC vandaag beschikbaar

Bas Boudewijn 01/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

UPDATE: Ubisoft heeft zojuist een launch trailer naar buiten gebracht van het The Last Maharaja DLC-pakket voor Assassin’s Creed Syndicate. Deze is boven dit bericht te bekijken!

Origineel bericht:

Hoewel we dit jaar geen volledige Assassin’s Creed-game voor onze kiezen krijgen, is 2016 toch een druk jaar voor de franchise. Eerder deze maand hadden we al de release van Assassin’s Creed Identity op iOS en deze zomer mogen we gaan genieten van de langverwachte Assassin’s-film. Vanaf vandaag kun je je ook nog een keer gaan verliezen in Assassin’s Creed Syndicate met The Last Maharaja DLC voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Als je The Last Maharaja DLC aanschaft, krijg je tien missies die je met Jacob en Evie Frye kunt spelen om zo Duleep Singh te helpen zijn geboorterecht als Maharaja terug te winnen van de Templars in Londen. In deze DLC grijpt Ubisoft naar de kern van de lore. Duleep Singh is namelijk de zoon van Ranjit Singh uit de graphic novel, Assassin’s Creed: Brahman.

The Last Maharaja DLC installeert automatisch wanneer je de Assassin’s Creed Syndicate Season Pass in je bezit hebt. Heb jij Assassin’s Creed Syndicate gespeeld en ben je van plan deze DLC te gaan halen? Laat het weten in de comments!

Bron: Ubisoft

Assassin's Creed Syndicate: The Last Maharaja DLC vandaag beschikbaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch