Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed Rogue River Valley Land Gameplay Video

Karen Koch 13/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

PlayStation 3 en Xbox 360-eigenaren, wees blij! Op 11 november komt er toch nog een Assassin’s Creed-game uit voor de vorige generatie consoles. Dit verzacht het gemis van Assassin’s Creed Unity op deze systemen toch wel een beetje. Eerder vandaag liet Ubisoft al een trailer zien over de vernieuwde scheepvaart in de game, nu krijgen we ook nog een promo voor de game op land. Bekijk de Assassin’s Creed Rogue River Valley Land Gameplay Video en zie wat Ubisoft allemaal heeft veranderd aan de gameplay sinds het vorige deel.

Assassin’s Creed Rogue belooft een vloeiendere overgang tussen de scheepvaartsegmenten en de landsegmenten van de gameplay. Dat tonen ze hier door een hoofdkwartier van een bende, geallieerden met de assassins en dus slachtoffers van Shay, binnen te dringen. Dit lijkt qua concept sterk op het claimen van fortresses in Black Flag, waarbij je eerst de schepen rondom het gebouw uit de weg moet ruimen en vervolgens het hoofdkwartier moet binnendringen en overnemen. Om dit succesvol te kunnen doen heeft Shay een nieuw arsenaal aan wapens, met ondere andere ook een granaatwerper.

Net zoals de voorgaande delen heeft Shay ook een Eagle Sense. Nieuw dit keer is echter dat dit zintuig ook waarschuwt dat er stalkers in de buurt zijn door middel van gefluister op de achtergrond. Ook kan Shay een gasmasker aan zijn arsenaal toevoegen, vooral handig als je vatten vol met gas moet opblazen. Wat de trailer ook nog toont, is een gevecht tegen een assassin. Zoals verwacht gaan deze niet bepaald makkelijk neer en kost het zelfs ex-assassin Shay behoorlijk wat moeite om deze mensen af te maken.

Wederom belooft Ubisoft snellere, vloeiendere gameplay dan voorheen. Dit doelt ook op de freerun stukken en het beklimmen van gebouwen en muren. Dankzij de twee trailers van vandaag lijkt Assassin’s Creed Rogue in ieder geval veel verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger mee te dragen. Of dit echt zo is, zullen we 11 november zien. Vanaf dan is de game te krijgen voor PlayStation 3 en Xbox 360.

Assassin’s Creed Rogue River Valley Land Gameplay Video

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch