Menu Premium

Assassin’s Creed Mirage verschijnt eerder in de schappen

Alex 15/08/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het nieuwe deel van de langlopende gamereeks Assassin’s Creed verschijnt nog dit jaar. De oorspronkelijke releasedate van deze zogeheten Assassin’s Creed Mirage was op 12 oktober. Ubisoft heeft echter laten weten dat de game een week eerder in de (digitale)winkelrekken zal komen te liggen.

Assassin’s Creed Mirage is goud

Via het platform dat ooit bekendstond als Twitter heeft het van oorsprong Franse bedrijf laten weten dat Mirage inmiddels goud is gegaan. Hij is klaar om verscheept te gaan worden, al is het tegenwoordig nog maar afwachten of games ook daadwerkelijk af zijn. De nieuwe Assassin’s Creed is blijkbaar af genoeg om de releasedate een week te vervroegen. Assassin’s Creed Mirage zal nu op 5 oktober aanstaande moeten gaan verschijnen.

Bagdad is net als Parijs

In Assassin’s Creed Mirage kruip jij als speler in de digitale huid van Basim en ren je rond door Bagdad uit de negende eeuw. De game grijpt een beetje terug naar de begin jaren uit de reeks. De grote open werelden die wij kennen uit Origins, Odyssey en Valhalla zijn aan de kant geschoven. Volgens Ubisoft is de map in dit nieuwe deel te vergelijken met Parijs uit Assassin’s Creed Unity. We gaan het allemaal meemaken vanaf bovengenoemde datum.

Is dit dé Assassin’s Creed waar jij al tijden op zit te wachten? Of ren jij liever rond in een grote open wereld zoals in de laatste drie delen? Laat het ons vooral weten in de commenst.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch