Menu Premium

Assassin’s Creed Identity nu beschikbaar op iOS

Karim Shehata 25/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat we dit jaar geen grote Assassin’s Creed-titel voorgeschoteld krijgen van Ubisoft, is inmiddels officieel. Fans van de franchise hoeven echter niet te treuren dat er dit jaar te weinig Assassin’s Creed-gerelateerde content verschijnt. Zo zit er een film aan te komen en is Assassin’s Creed Identity nu beschikbaar op iOS-apparaten!

Assassin’s Creed Identity neemt je mee naar de veertiende eeuw, ten tijde van de Italiaanse Renaissance. Zo zul je onder meer de Santa Croce in Florence en het Colusseum in Rome tegenkomen in deze game, waarin je overigens je eigen Assassin moet maken. Naarmate je de game meer speelt en contractmissies voltooit, kun je je zelf ontwikkelen tot Master Assassin.

Assassin’s Creed Identity is nu beschikbaar op iOS-apparaten die iOS 7 of een latere versie van het besturingssysteem draaien. Daarnaast kunnen alle apparaten die na de iPad 3 en iPhone 5 zijn verschenen deze game draaien. Android-gebruikers komen op het moment nog even van een koude kermis thuis betreffende Assassin’s Creed Identity, maar wees niet getreurd: de game komt in de lente naar Google’s mobiele besturingssysteem!

Assassin's Creed Identity nu beschikbaar in de App Store

Assassin’s Creed Identity nu beschikbaar in de App Store

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch