Menu Premium

Assassins Creed-fans flink pissig over prijs microtransactions Valhalla

Jan Johan Beldrok 08/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Assassins Creed Valhalla mag dan wel niet het meest vernieuwende deel uit de serie zijn, het speelt wel heerlijk weg. Diverse redacteuren hebben er een prima tijd mee gehad en het spel verkocht meer dan goed. Er is echter een onderdeel van de game dat veel fans van de serie tot grote woede brengt. En dat zijn de prijzen van de microtransactions. Die zijn namelijk van een PC Hooftstraat niveau. Soms tientallen euro’s hoog. Terwijl je er, als we de fans mogen geloven, nu niet bepaalt PC Hooftstraat artikelen voor terug krijgt.

Store Assassins Creed Valhalla zit vol belachelijk geprijsde shit

Assassin’s Creed-fans vinden dat Ubisoft veel te veel gear in hun game stopt die alleen beschikbaar is voor mensen die bereid zijn geld uit te geven aan deze extreem dure microtransacties. Of zoals men het ‘netjes’ verwoordde: “Ubisoft just keeps adding and adding ridiculous shit to the microtransaction store, just milking the whales of their money with content that only a very small percentage of players will actually get to enjoy”.  En het vervelende is dat het niet enkel cosmetisch is. “some of it is ‘cosmetic stuff’ actually affects gameplay and is in some cases rather overpowered”. En dan ga je dus bij de fans een grens over.

Ubisoft laat hiermee hun echte fans in de kou staan

De fans vinden vooral dat ze slecht behandeld worden door Ubisoft. “Us other players, even those among us who spent over a hundred dollars on the collector’s edition, have gotten very little content over these last few months. Like, all we’ve really gotten is a nice but kind of lacklustre event, and a bunch of bugfixes.” Hoe kijk jij hier tegenaan. Is Ubisoft vrij om prijzige microtransactions te verkopen in hun spel of meen je dat ze hier deels de gameplay aantasten en inderdaad vooral de trouwe fans in de kou laten staan. Laat het weten in de comments.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch