Menu Premium

Assassin’s Creed Empire gelekt, verschijnt in 2017

Karim Shehata 04/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is bijna ondenkbaar geworden: een jaar zonder Assassin’s Creed. Als we de bronnen van Kotaku moeten geloven, lijkt 2016 echter zo’n ‘ondenkbaar’ jaar te gaan worden. Volgens verschillende bronnen zal de volgende Assassin’s Creed titel zich namelijk gaan afspelen in het Oude Egypte en verschijnen in 2017.

Volgens de bron die onder meer met Kotaku praat, is de game uitgesteld van 2016 naar 2017 door de gevolgen van het teleurstellende Assassin’s Creed Unity uit 2014. Ook heeft deze beslissing te maken met het feit dat de franchise, weliswaar zeer langzaam, aan populariteit verliest bij het publiek. De bron gaf ook aan dat dit overslaan van een jaartje waarschijnlijk een trend wordt, waardoor de Assassin’s Creed-franchise in een tweejaarlijkse cyclus zou belanden.

Mochten al deze geruchten waar zijn, dan kunnen we je ook vertellen dat deze nieuwe Assassin’s Creed-titel voorlopig door het leven gaat met de werktitel Empire. Dit is vergelijkbaar met een lek van vorig jaar, waarin Assassin’s Creed Syndicate werd gelekt met de naam Victory.

Vind jij het een goede beslissing van Ubisoft om – als dit allemaal waar is – Assassin’s Creed iedere twee jaar uit te brengen? En wat vind je van de mogelijk Egyptische setting? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Kotaku

Assassin's Creed Empire gelekt, verschijnt in 2017

Assassin’s Creed Empire gelekt, verschijnt in 2017

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch