Menu Premium

Assassin’s Creed bedenker komt dit jaar met een nieuwe game

Reilly 24/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je bent een aap. Nee, echt. Dat is namelijk waar de nieuwe game van Patrice Désilets, de bedenker van de Assassin’s Creed serie, over gaat. In “Ancestors: The Humankind Odyssey” begin je het avontuur in Afrika, zo’n tien miljoen jaar geleden. Naarmate je het spel door gaat verstrijken er miljoenen jaren. Je belangrijkste doel is ervoor te zorgen dat je apen-clan de gevaren van de prehistorische wereld overleeft. Je zult op zoek moeten gaan naar eten, drinken en veilige slaapplekken. En natuurlijk is Afrika vol met andere gevaarlijke dieren. Naarmate de jaren verstrijken evolueer je als aap en zul je nieuwe skills aanleren.

Release Dates

Hoewel de studio van Patrice – Panache Digital Games – de game al een tijdje geleden had aangekondigd was een release date nog niet bekend. Daar is vandaag verandering in gekomen. Voor PC komt het spel 27 Augustus uit en zal hij voor het eerste jaar een Epic Store exclusive zijn. De Playstation 4 en Xbox One versies volgen later dan de PC versie, namelijk ergens in December van dit jaar.

Assassin’s Creed invloeden

Hoewel het concept van het spel natuurlijk totaal anders is dan Patrice’s vorige creatie, valt er zeker wel in ieder geval één belangrijke overeenkomst te zien: Klimmen. Waar in Assassin’s Creed gigantische steden het parkour zijn, zul je in Ancestors de bomen van de jungle moeten trotseren.

Reeks van trailers

Ter promotie van het spel zet Patricle een drieluik trailers online, waarvan de eerste twee al te zien zijn. In de eerste trailer wordt het exploration gedeelte uitgelicht. In de tweede trailer wordt uitgelegd hoe belangrijk het uitbreiden van je apen-clan is.

Amsterdam 1666

Wat ook wel het vermelden waard is, is dat Patrice ook ooit aan een game bij THQ heeft gewerkt die zich afspeelde in onze Amsterdam. THQ werd uiteindelijk verkocht aan Ubisoft, waardoor die de rechten kregen voor Amsterdam 1666. Na een lange strijd wist Patrice die rechten terug te krijgen. Patrice heeft gezegd dat Amsterdam 1666 nog steeds een keer uit zal komen.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch