Menu Premium

Assassin’s Creed 3 krijgt season pass met uitgebreide DLC?

Gamekings Redactie 23/07/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor een sappig gerucht; Ubisoft lijkt serieuze plannen te hebben voor Assassin’s Creed 3 DLC pakketten. Er komt wellicht een season pass. Door een lek bij de Amerikaanse gameboer, GameStop, kwamen de DLC plannen van Assassin’s Creed 3 aan het licht.

Het lek komt uit een brief van Ubisoft, die gestuurd is naar de GameStop-medewerkers, waarin Ubisoft de ‘trouwe’ gameverkopers bedankt voor het behalen van de pre-order doelen van Assassin’s Creed 3. Naast dit lieve gebaar legt de Franse ontwikkelaar uit dat er een apart DLC-team wordt gevormd dat begint te werken aan episodische content voor na de launch van de game. Ubisoft vraagt vervolgens om de medewerking van het GameStop personeel voor de verkoop van deze DLC. Ze moeten klanten informeren over een season pass voor Assassin’s Creed 3 DLC, die waarschijnlijk toegang biedt tot alle DLC pakketten gedurende een bepaalde periode.

Opvallend genoeg wordt de season pass vermeld als een éxtra pre-order item in plaats van een bonus bij pre-orders of special editions. De laatste twee Assassin’s games, Brotherhood en Revelations, hadden beide één groot DLC pakket (The Da Vinci Disappearance en The Lost Archives). Daarnaast verschenen er natuurlijk uitbreidingen voor de multiplayer, maar extra uitbreidingen op de single-player bleven uit.

Assassin’s Creed 3 verschijnt eind oktober voor de PlayStation 3 en Xbox 360. PC-liefhebbers moeten nog tot het einde van het jaar wachten en wanneer hij op de Wii U uitkomt, hangt natuurlijk van de release van de nieuwste Nintendo console af. Het blijft momenteel nog even bij een gerucht, maar het lijkt er op dat Ubisoft de DLC serieus gaat aanpakken en dat je na de release van de game nog zoet gehouden wordt met extra content.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch