Menu Premium

Assassin’s Creed 3 artwork verraadt missies en wapens

Gamekings Redactie 10/05/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Pre-order artwork van Ubisoft’s Assassins’s Creed 3 verraadt een aantal nieuwe missies en wapens.

Dag voor dag stroomt er meer informatie binnen over Ubisoft’s paradepaardje Assassins’s Creed III. De in het wild los gelaten pre-order artwork verraadt wat meer informatie over een aantal wapens en missies die we in de nieuwe game kunnen verwachten. In de onderstaande afbeeldingen is te zien dat niet alleen de Noord-Amerikaanse revolutie als strijdveld voorbij komt. Via een pre-order krijgt de Amerikaanse-gamer toegang tot de single player missie “The Lost Mayan Ruins” en het “Sawtooth Cutlass” wapen. In een ander pre-order pakket kan de Amerikaanse-gamer de “Ghost of War” single player missie en de “Pontiac’s War Club” verwachten.

Ubisoft brengt het slotstuk van de Assassin’s Creed trilogie (al nemen ze het bij Ubisoft niet zo nauw met het woord) uit met drie speciale edities; The Freedom Edition, The Join or Die Edition en The Special Edition. Elk van de drie edities heeft net iets andere content in zich, dat wordt dus lastig kiezen bij de release. De bovengenoemde pre-order content zal eveneens in een van de verschillende edities van de game te vinden zijn.

Hoe de content over de Nederlandse pre-orders verdeeld zal worden, is nog onbekend, maar het nieuws belooft in ieder geval veel goeds. Assassin’s Creed III wordt in oktober verwacht en verschijnt voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Nintendo mag ook op het Assassin’s feestje van Ubisoft komen, maar de game verschijnt uiteraard pas als de Wii U in de schappen ligt.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch