Menu Premium

Assassin’s Creed 3 Remastered krijgt release date

Hylke Haagsma 07/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf 29 maart kunnen we los met de remastered versie van Assassin’s Creed 3. Je kunt hem gaan spelen op de PC, Xbox One en de PlayStation 4. Een versie van Assassin’s Creed 3 Remastered voor de Switch waar de geruchten over rond gingen is nog niet aangekondigd.

In eerste instantie werd de remaster aangekondigd in combinatie met de season pass van Assassin’s Creed Odyssey. Nu weten we dat de game ook los te verkrijgen zal zijn.

Sneeuwpret in 4K en HDR

In Assassin’s Creed 3 speel je met Connor en dit personage werd over het algemeen niet als beste ontvangen. Nou had hij ook wel een voorganger om tegen op te boksen. Hij was namelijk de eerste nieuwe assassin na Ezio, die maar liefst drie games van Ubisoft kreeg. De game vindt plaats tijdens de Amerikaanse Revolutie rondom Boston en New York in 1753-1783. Het spel kreeg naast een dag- en nachtcyclus van de eerdere games ook een weersysteem. Dit betekende dat bijvoorbeeld sneeuw voor het eerst een rol speelde in de wereld van de Assassins en Templars.

In de geremasterde versie kunnen we Connor door de sneeuw zien banjeren in 4K en HDR op de Xbox One X en de PlayStation 4 Pro.

Desmond krijgt ook zijn einde

Assassin’s Creed 3 betekende naast sneeuwpret en de eerste naval combat ook het einde van het modern day verhaal van Desmond. Je kon voorheen al het modern day verhaal van Assassin’s Creed 2, Brotherhood en Revelations checken op je Xbox One en PlayStation 4 via de Ezio Collection. Maar nu kan je op je huidige console ook het verhaal van Desmond nog eens afspelen. Ook kan je in de remasterde versie weer lekker alle achievements bij elkaar gaan sprokkelen die je voorheen al een keer had gehaald.

Is deze remastered versie van Assassin’s Creed 3 voor jou een reden om nog eens in de Animus te stappen? Of ben je inmiddels wel klaar met Assassin’s Creed?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch