Menu Premium

Art of Fighting te zien in een verse The King of Fighters 14-trailer

Boy Körver 02/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Komende zomer staat de release van fighting-game The King of Fighters 14 op de planning. Veel teams en characters zijn al getoond, waaronder Team Fatal Fury. Dit keer is het aan een ander drietal om hun skills te showen en dus is Team Art of Fighting te zien in een verse The King of Fighters 14-trailer!

De drie characters die te zien zijn in de trailer vormen samen een van de vele teams die de game zal bevatten. Onder de naam Art of Fighting kun je met Ryo Sakazaki, Robert Garcia en Yuri Sakazaki, je tegenstanders er genadeloos van langs geven. Het drietal heeft net als vele andere teams in The King of Fighters een kort achtergrond verhaal dat de relaties tussen de teamgenoten aangeeft.

Om te beginnen runt Ryo een dojo waar hij samen met Robert karateles geeft. Ryo’s jongere zusje Yuri vecht er ook behoorlijk fanatiek op los en is constant bezig haar vechtstijl te verfijnen. Een dergelijk verhaal is natuurlijk niet compleet zonder dat het ene character een oogje heeft een ander en dus aast de man met Italiaanse roots, Robert, op een romance met Yuri. Dit alles gebeurt terwijl Ryo volop bezig is met het werven van nieuwe jonge vechters voor zijn dojo.

The King of Fighters wordt ontwikkelt door het Japanse SKN, dat sinds 2014 bezig is met de game. Afgelopen zomer werd bekend dat uitgever Deep Silver de Europese release voor haar rekening neemt.

De Europese release van The King of Fighters 14 staat gepland op 26 augustus 2016.  Met welk character ga jij vanaf augustus huishouden? We lezen het graag in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch