Menu Premium

Arsenal-legende Thierry Henry is speelbaar in NBA 2K17

Tim Koelen 12/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je niet weet wie Thierry Henry is, dan volgt er hier een beknopte omschrijving. De legendarische voetballer Thierry Henry heeft ooit zijn handen gebruikt om Ierland een plek op het EK van 2010 te ontnemen. De ex-Franse international zal ook nu weer met zijn handen een balsport beoefenen, want Thierry Henry is speelbaar in NBA 2K17.

Henry maakte ooit furore als spits in Arsenal en vormde een fenomenaal duo samen met onze Nederlandse Dennis Bergkamp. Zijn carrière als professioneel voetballer sloot hij in 2012 af in de Verenigde Staten en naast voetbalanalist kunnen we hem nu in actie zien als assistent-manager van het Belgische nationale elftal.

Thierry Henry is niet alleen een voetbal-icoon, maar hij is ook een groot basketballiefhebber. Je zal Henry namelijk veelvuldig kunnen vinden aan de court-side bij thuiswedstrijden van de San Antonio Spurs, zo blijkt ook uit de volgende citaten:

“Being a basketball and NBA fan since I was a kid, I’m honoured to be the first football player ever to be playable in NBA 2K17.

“Seeing myself go toe to toe with the legends of the sport is an amazing feeling.”

In NBA 2K17 zal hij alleen speelbaar zijn in de zogenaamde Blacktop mode. In deze modus speel je diverse potjes basketbal die variëren tussen één tegen één tot een maximum van vijf tegen vijf. Henry zal het hierin opnemen tegen een van de grootsten in de basketbalwereld.

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch