Menu Premium

Arma 3 verschijnt op 12 september

Gamekings Redactie 08/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er zijn maar weinig echt goede tactische shooters op de markt. Als we het echte fans van het genre zouden vragen, zou het zomaar kunnen zijn dat ze de Arma-franchise noemen als één van de toppers. Het is natuurlijk de vraag of het derde deel ook positief ontvangen wordt. Gelukkig duurt het niet lang meer voordat we het weten, want Arma 3 verschijnt op 12 september.

Virtueel schieten is- en blijft razend populair. Op het moment zijn het de Call of Duty’s en de Battlefield’s die de markt domineren, hoewel er veel meer opties zijn. Ondanks dat Battlefield al een wat realistischere franchise is dan Call of Duty, is het voor een groot aantal fans nog lang niet realistisch genoeg. Zij willen de tactiek meekrijgen die in echt gevoerde oorlogen gehanteerd wordt. Het is dan een optie om zelf het leger in te gaan, maar daar zijn uiteraard risico’s aan verbonden. De meest veilige optie is videogames spelen en voor fans van tactiek is Arma 3 een van de opties.

Het vorige deel in de franchise, Arma 2, werd ontzettend positief ontvangen en geprezen om het realisme, het grafische aspect en de grootte van de speelwereld. Vanaf afgelopen maart was het voor fans al mogelijk om met Arma 3 te spelen, door middel van het Early Acces-model van Steam, maar binnen niet al te lange tijd is de game beschikbaar voor iedereen.

Zoals de titel al weggaf, komt Arma 3 uit op 12 september, waardoor het wachten niet al te lang meer duurt. Is Arma 3 de game waar jij al het hele jaar op wacht?

Arma 3 verschijnt op 12 september

Arma 3 verschijnt op 12 september

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch