Menu Premium
Loading...

Arma 3: The East Wind Episode 2: Adapt Trailer

Gamekings Redactie 21/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Officieel gezien lag Arma 3 voor het eerst in de virtuele winkels op 12 september 2013, maar toen hadden we alleen nog maar te maken met de multiplayer-modus van de game. Uiteraard is dat voor velen het meest interessant, toch was er ook heel veel vraag naar de singleplayer-modus. Ontwikkelaar Bohemia Interactive gaf aan dat deze in fases uit gaat komen en vandaag zijn we beland bij het tweede hoofdstuk. Dat wordt gevierd met de Arma 3: The East Wind Episode 2: Adapt Trailer. Check ‘m hier!

Het eerste hoofdstuk van de Arma 3: The East Wind singleplayer-modus kwam uit in oktober en vandaag verschijnt het tweede deel. Waar het eerste deel, Survive, zich richt op – je raadt het al – overleven in de schoenen van Ben Kerry op kleinere schaal, wordt er in Adapt gebruik gemaakt van de grote sandbox-mogelijkheden die Arma 3 te bieden heeft. Volgens de ontwikkelaar krijgen spelers meer te maken met open en orthodoxe situaties, en is een sterkere vijand het probleem dat succes in de weg staat.

In de tussentijd wordt er ook zo nu en dan nieuwe content voor de multiplayer-modus van de game uitgebracht, wat bijvoorbeeld bij de release van Survive ook het geval was. Het is niet helemaal duidelijk of deze update ook voor nieuwe multiplayer-content zorgt. Wel is duidelijk dat er een derde en laatste episode gaat uitkomen voor de singleplayer-modus en deze is bekend als Episode 3: Win. Deze staat gepland voor een release in maart, dus dat duurt allemaal ook niet zo lang meer. Voor nu weten we ons waarschijnlijk wel te maken met het kijken van de Arma 3: The East Wind Episode 2: Adapt Trailer en het spelen van de nieuwe episode.
Arma 3: The East Wind Episode 2: Adapt Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch