Menu Premium

ARK: Survival of the Fittest overleeft z’n releasewindow op PS4 niet

Suzanne de Jong 21/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor iedereen die zich verheugde op ARK: Survival of the Fittest is het vandaag, ondanks dat de zon je kop eraf schijnt, een donkere dag. Er is namelijk een bericht naar buiten gekomen dat Survival of the Fittest zijn release window voor de PlayStation 4 waarschijnlijk niet zal gaan halen.

Op het officiële PlayStation Blog heeft de developer aangegeven dat hun focus momenteel ligt bij de PlayStation 4 release van Survival Evolved, de PvE-versie van ARK. Geluk bij een ongeluk: dit zorgt er wel voor de Survival Evolved hoogstwaarschijnlijk zijn intrede op de PlayStation 4 eerder gaat krijgen dan verwacht. In hoeverre de releasewindow voor Survival of the Fittest verschoven gaat worden is nog niet bekend. Survival Evolved is al wel beschikbaar via Xbox Game Preview en Steam Early Access. Deze game streeft dus een vergelijkbaar model na als H1Z1, welke ook is opgesplitst in een PvE en PvP-versie, in de vorm van H1Z1: King of the Kill en H1ZI: Just Survive.

Wat wil jij liever spelen op de PlayStation 4 Survival Evolved, de PvE versie of Survival of the Fittest, de PvP versie? En betekend het dan dat je juist blij bent met deze verschuiving of is dit een flinke domper? Laat het weten in de comments, we zijn benieuwd.

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch