Menu Premium

April Update Destiny verhoogt aantal verdiende reputation

Mark Hoogland 04/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor het weekend lieten we je al één en ander weten omtrent de nieuwe gear die je kunt verwachten in de update voor Destiny, die op 12 april verschijnt. Inmiddels heeft Bungie bekendgemaakt dat de update het verder makkelijker maakt om je faction-reputatie te verhogen.

“Jullie tijd is kostbaar,” aldus Destiny’s Senior Designer Victoria Dollbaum in een blogpost, “dus hebben we de hoeveelheid reputation verhoogd die je verkrijgt met het volbrengen van de activiteiten die je graag doet.” De post meldt vervolgens dat de rewards verhoogd worden voor Heroic Strikes, Crucible matches, Patrol missies en The Prison of Elders. Let wel, voor Queen’s Wrath en Crota’s Bane blijft het aantal te verdienen reputation onveranderd.

Dollbaum schrijft verder dat het voor de hardcore verzamelaars makkelijker wordt om bepaalde items te vinden, en dat reputation boosters na de update ook buiten Sterling Treasure te vinden zullen zijn. Al met al belooft de aankomende update voor Destiny het aantal uren aan grinden en doelloos zoeken aanzienlijk te verminderen.

Meer nieuws over de april-update voor Destiny, die op 12 april verschijnt, wordt aanstaande woensdag onthuld in een livestream op het Twitch-kanaal van Bungie. We houden je hier bij Gamekings uiteraard op de hoogte!

Bron: Bungie

April Update Destiny verhoogt aantal verdiende reputation

April Update Destiny verhoogt aantal verdiende reputation

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch