Menu Premium

Apex Legends tikt 50 miljoen spelers aan in kwart van tijd Fortnite

Hylke Haagsma 04/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Apex Legends heeft de 50 miljoen spelers behaald! Ze hadden hier slechts een kwart van de tijd nodig die Fortnite nodig had om de 50 miljoen aan te tikken. Fortnite deed er vier maanden om de 45 milioen spelers te behalen.

Prophet in Apex Legends

Er word de laatste tijd ook flink gegraven in de bestanden van Apex Legends. En zo nu en dan levert dat ook een mooi nieuwtje op. Zo is er nu een nieuw speelbaar personage ontdekt genaamd Prophet. Door de website Gaming Intel werd het nieuwe personage gelekt. De nieuws zou naar buiten zijn gekomen door een datamine. Hierdoor zijn ze erachter gekomen dat het nieuwe personage Prophet gaat heten. Volgens het lek gaat Prophet beschikken over een vaardigheid genaamd ‘Precog’. Het is de afkorting van precognition, dit betekent ‘voorkennis’.

Dit zou kunnen betekenen dat de speler hiermee voorkennis krijgt en bepaalde informatie al komt te weten. Zou je mogelijk te zien krijgen waar de volgende ring zal zijn? Dit kan een voordeel opleveren doordat je dan al sneller naar de juiste locatie te lopen. Ook over supply drop’s zou je informatie kunnen krijgen. Eerder werd bekend dat de regiseur van Chappie wel samen wil werken met Respawn om Chappie, een robotpersonage uit de gelijknamige film, in de game te zetten als skin voor het robotpersonage Pathfinder.

Wat vinden jullie van dit nieuwsfeit? Is het niet hilarisch dat het een jaar geleden nog niemand boeide? En hoe komt het dat de game nu toch een enorme hype heeft veroorzaakt? Drop je mening in de comments en vergeet vooral niet al je vragen er te stellen, want we beantwoorden ze graag.

Season 8 van Fortnite is nu te spelen

Het achtste seizoen van Fortnite is inmiddels begonnen. Piraten zijn het thema van dit nieuwe seizoen. Zo is er een piratenschip in het dorpje Lazy Lagoon en wordt ook het piratenkanon geïntroduceerd. Er is ook een vulkaan op de map bijgekomen. De patchnotes zijn inmiddels te vinden op de website van Epic Games.

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch