Menu Premium

Apex Legends komt 9 maart naar de Nintendo Switch

Dansky 03/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Battle Royale shooter hit van EA, Apex Legends, komt naar de Switch. De aankondiging van de port is alweer een tijdje geleden. Apex Legends kwam twee jaar geleden uit het niets opzetten en veroverde de wereld by storm. Sindsdien moet de titel het Battle Royale genre delen met Warzone en Fortnite maar tussen deze twee grootmachten doet Apex het helemaal niet onverdienstelijk.

Beter laat dan nooit!

In eerste instantie was het de bedoeling dat de Switch versie in de herfst van 2020 zou uitkomen. We weten allemaal dat 2020 het jaar van de uitstel was, en zo ook voor Apex. Alhoewel de game wel op Steam uitkwam. Schijnbaar had Panic Button, die de Switch port maakt, meer tijd nodig om ervoor te zorgen dat de game zo goed mogelijk was op de Switch. Panic Button is niet onbekend met games porten naar de Switch. Deze studio heeft ook de Switch port van Doom 2016, Doom Eternal en Rocket League gedaan.

Switch gebruikers krijgen extraatjes in Apex Legends

Om te vieren dat de Switch versie nu dan ein-de-lijk uitkomt krijgen de Switch gebruikers allemaal extraatjes. Cross-platform zit er natuurlijk in en daarnaast krijgen gamers die op de Switch spelen 30 gratis levels voor hun Season 8 Battle Pass. De Battle Pass zelf is dan weer niet inbegrepen, je kan immers niet alles hebben. Daarnaast krijg je dubbel XP zolang je op de Switch speelt voor de eerste twee weken. Dit geeft je een goede mogelijkheid om alle andere spelers bij te benen. Season 8 is sinds gisteren, 2 februari, uit en de Switch gamers zullen dus een maand achterstand hebben op hun Battle Pass progress.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch