Menu Premium

Anthem crasht naast de PS4 nu ook nog eens op de Xbox One

Hylke Haagsma 06/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als het eenmaal hard waait, dan gaat de wind niet snel liggen. Anthem bijft maar in het nieuws. Op een voor BioWare en EA negatieve manier. De afgelopen dagen kwamen er al meerdere berichten naar buiten dat de game er voor zorgde dat de PlayStation 4 van mensen vastliep. EA gaf meteen bezig te zijn met de situatie en doet er onderzoek naar. Helaas voor hen hebben ze er nu een klus bij, want er blijken nu dezelfde soort problemen voor te komen op de Xbox One.

Anthem is niet lief voor de Xbox One…

Een Forbes-verslaggever heeft een artikel geschreven waarin hij beschrijft hoe hij een volledige systeemcrash kreeg tijdens het spelen van Anthem. Verder beweert de verslaggever ook nog eens dat hij met een aantal andere mensen heeft gesproken die dezelfde, volledige systeemcrashproblemen op Xbox One hebben ervaren. Het probleem zou daarmee groter zijn dan alleen crashes op de PlayStation 4…

PlayStation 4-bezitters die genoeg hebben van de vele problemen rondom Anthem, kunnen volgens sommige gebruikers op Reddit om een terugbetaling van Sony vragen. Of dit ook mogelijk gaat zijn bij Microsoft is momenteel nog niet bekend.

Terwijl de game ook al problemen op de PlayStation 4 veroorzaakte

Een Reddit-gebruiker genaamd ‘forthemasters’ heeft een thread gemaakt op de Anthem sub-Reddit. Hij deed dit om een deel van de problemen met de game op de PlayStation 4 aan het licht te stellen. De Redditor beweerd dat de game bij een crash of een error soms terugkeert naar het hoofdmenu, of zelfs helemaal terugkeert naar het PlayStation 4-menu. Er zijn naar verluidt ook bepaalde situaties tijdens matchmaking waarbij de console volledig wordt uitgeschakeld. Niet iets om blij mee te zijn…

Een andere Redditor, Terry2Toke, stuitte op hetzelfde probleem wat betreft het afsluiten van de console. Eraan toevoegend dat het lijkt alsof de stekker van de PlayStation 4 uit het stopcontact is getrokken. Dat betekent dat de console zichzelf moet fixen, net zoals de aangesloten externe HDD. Dit zorgt voor de nodige bezorgdheid omdat er daarbij het risico bestaat dat de PlayStation 4 schade oploopt.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch