Menu Premium

Anno 2205: Wildwater Bay DLC nu beschikbaar

Duncan Israel 20/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Anno 2205 krijgt vandaag zijn eerste gratis DLC-pakket, genaamd Anno 2205: Wildwater Bay. In Wildwater Bay krijg je nu 40.000 hectare meer ruimte om je gebied uit te breiden. Zo kan je nu op meer locaties bouwen aan zee en in de bergen. Op de maan komt er geen uitbreiding van je gebied.

Daarnaast krijg je na de patch, waar deze DLC bij inbegrepen zit, de mogelijkheid om vanuit het hoofdkwartier van je corporatie ook je bouwgrond te vergroten. Deze DLC brengt ook met zich mee dat de World Market duidelijker is geworden en er zullen meer ‘Big 5’-evenementen in de game zitten. Tijdens deze evenementen kan je met de grootste corporatie die er is, The Council, traden en hier kan je soms voor ludieke prijzen grondstoffen en andere spullen krijgen.

Het Wildwater Bay DLC-pakket is niet het enige gratis DLC-pakket dat aan Anno 2205 wordt toegevoegd. Ubisoft belooft ons er namelijk meer! Voor het volgende DLC-pakket, genaamd Tundra, moet overigens wel betaald worden – mits je niet beschikt over de Season Pass.

Anno 2205: Wildwater Bay DLC nu beschikbaar

Anno 2205: Wildwater Bay DLC nu beschikbaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch