Menu Premium

Anno 1800 open bèta aankondiging zorgt voor enthousiaste Gamekings

Hylke Haagsma 06/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yes yes! Anno 1800 komt in April met een open bèta! 12 tot en met 14 april zijn de data waar we op de redactie zeer syked voor zijn. Over de laatste testversie is nog vrij weinig bekend. Hij is speelbaar vlak voordat de uiteindelijke game uit komt dus we verwachten een hele toffe ervaring met de bèta te gaan hebben. Blue Byte heeft in elk geval al wel laten weten dat er nieuwe content beschikbaar zal zijn die er niet was in de gesloten versie die we inmiddels achter de rug hebben.

Release

De City Strategy game komt op 16 April uit, dat is twee dagen na de open bèta. Anno 1800 zou eigenlijk op 26 februari uitkomen maar werd vervolgens uitgesteld omdat Blue Byte meer tijd nodig had om de game te perfectioneren. Het speelt zich ( uiteraard ) af in de negentiende eeuw en tijdens de industriële revolutie. Naast het gebruikelijke oorlogvoeren, verkennen en de diplomatieke acties is er nu ook een multiplayer modus speelbaar.

 

Check die view!

Wij zijn er helemaal klaar voor!

Op de redactie is onder andere Jelle zeer enthousiast over de game. “Ik ben zo excited omdat ik echt al heel lang niet meer echt uitgebreid ben gaan zitten voor een city builder strategy. Open wereld games is iets wat ik enorm veel speel en ik ben daar inmiddels wel een beetje op uitgekeken. Ik heb wat variatie nodig!”, vertelt hij. Jelle heeft zin in het tempo van de game, die view, de cuteness, hij is er gewoon aan toe! Als we kijken naar het uitstellen van het spel is Jelle aardig positief. “Je gelooft het misschien niet, maar ik ben een van de geduldigste mensen ooit. Nouja.. in ieder geval op de redactie. Dus mij boeit het geen flikker als er iets uitgesteld wordt. Ik speel het wanneer het tot ons komt”, vertelt hij. Van de bèta heeft hij niet genoeg gezien om er echt iets over te zeggen. Wel heeft Jelle vriendelijk bedankt voor de bèta en bij JJ aangegeven dat hij graag de review versie wil doen. ” Ik ben immers vrij bekend met de serie”, beslist hij met een glimlach.

 

 

Wat een cuteness!

 

Wie gaat de review doen?

Behalve Jelle is zowat de gehele redactie laaiend enthousiast over de game, JJ zal dus nog wel de nodige moeite hebben om slechts twee mensen op de review te plaatsen…

Ben je nou benieuwd geworden naar waarom wij zo enthousiast zijn voor de game? Check vooral even de preview met Boris en Daan!

 

 

 

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch