Menu Premium

Angry Birds komt in drievoud naar Kinect, Move en 3DS

Gamekings Redactie 11/07/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De populariteit van Angry Birds is ongekend en gaat een nieuwe vogelvlucht nemen. Precies op tijd voor de laatste maand van het jaar zullen Angry Birds, Angry Birds: Seasons en Angry Birds: Rio gebundeld worden tot een trilogie. Stieg Larsson eat your heart out.

Ditmaal niet voor iOS en Android, maar voor de Xbox 360, PlayStation 3 en de 3DS. Respectievelijk Kinect, Move en StreetPass worden ondersteunt. Activision zal optreden als uitgever.

Je zou misschien denken dat het een simpele port wordt, maar niets is minder waar. Volgens Petri Järvilehto, een belangrijke executive binnen ontwikkelaar Rovio, is de Angry Bird Trilogy compleet vanaf nul opgebouwd. Natuurlijk zijn we benieuwd wat dat gaat betekenen. Een klein tipje van de sluier kunnen we je alvast geven; er zitten nieuwe cinematics in. En daarbij komt er ook nog andere leukmakerij. Dit is natuurlijk nog allemaal een beetje vaag. Wat ze ermee bedoelen zal in de aankomende maanden duidelijker worden. In ieder geval zal alles er vlekkeloos en haarscherp uitzien op je flatscreen, want de blikken met hi-res verf zijn al besteld.

Wij zijn natuurlijk benieuwd wie er nog op Angry Birds zit te wachten, zeker als we kijken welke krakers er eind 2012 nog aan gaan komen. Dus is de vraag: ben jij enthousiast?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch