Menu Premium

Ana snipet je kop eraf in Overwatch op de PC

Ridho Hidayat 20/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na weken van speculatie en anticipatie is het dan zover: de eerste nieuwe hero is toegevoegd aan Overwatch! Ana Amari voegt zich bij het Overwatch-team en brengt haar unieke biotische sniper mee. Pas de volgende keer dat je de game instapt dus goed op, want Ana snipet je kop eraf in Overwatch op de PC.

Sinds de succesvolle release van Overwatch zo’n twee maanden geleden wachtte men in spanning af op de toevoeging van nieuwe helden. Vrij snel kwamen de geruchten al dat de moeder van Pharah mogelijk geïntroduceerd zou worden, geruchten die dus bleken te kloppen. Ana Amari, scherpschutter en mede-oprichtster van de Overwatch-task force, is de nieuwe Support-hero die vanaf vandaag te gebruiken is op de PC.

Wat Ana uniek maakt, is haar wapen, een biotische sniper rifle. Hiermee kun je niet alleen vijanden een kopje kleiner maken, maar ook je teamgenoten healen vanaf grote afstand. Op gelijke wijze is haar Biotic Grenade is een zegen voor je medespelers, maar een nachtmerrie voor de oppositie. Haar Sleep Dart brengt de tegenstander sneller in slaap dan je moeders slaapliedjes, en haar ultimate Nano Boost voorziet je teamgenoot niet alleen van meer bewegingssnelheid, maar zorgt er ook nog eens voor dat hij meer schade toebrengt en minder schade incasseert.

De patch die Ana toevoegt aan de game, brengt bovendien de nodige veranderingen met zich mee voor een aantal andere heroes. Niet alleen zal D.Va’s Defense Field sneller worden, maar ook Zenyatta wordt sneller en defensiever. Verder zul je voortaan in Competitive Play per team elke hero maximaal maar één keer kunnen kiezen, wat het strijdveld een stuk gevarieerder zal maken.

Op dit moment is deze patch, en de toevoeging van Ana, dus alleen op de PC doorgevoerd, maar binnenkort zullen de consoles ook volgen. Ben jij een meester op de lange afstanden en vervult Ana jouw ideale rol in Overwatch? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch