Menu Premium

Among the Sleep krijgt binnenkort Enchanced editie

Hylke Haagsma 21/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Among the Sleep is een game waarbij je uit een wel heel uniek oogpunt speelt. Je bent namelijk een peuter in de game. Samen met je teddybeer beleef je allerlei vrolijke avonturen in Among the Sleep! Of wacht, nee, toch niet. Je doorstaat de engste situatie’s terwijl je op zoek gaat naar je verloren moeder. De game krijgt op 29 mei een verbeterde versie op de PS4, Xbox One en Switch. Ga jij het spelen?

Extra content

In de verbeterde versie zit een volledig nieuwe Museumlevel, met behind the scenes footage en extra beeldmateriaal. Het bevat ook een digitaal artbook en een digitale soundtrack. Bovendien kunnen spelers nu kiezen welke pyjama hun karakter in het spel draagt. Ten slotte is er een nieuwe dialoog toegevoegd en zijn er een overvloed aan verbeteringen aangebracht op het gebied van beeld, prestaties en gameplay. Among the Sleep is een kleine titel, maar werd wel goed ontvangen onder bepaalde gamers.

Unieke game

Among the Sleep is een korte game, het duurt ongeveer 3 uur om de game uit te spelen, en dan pak je de extra’s er ook direct bij. Het hoofdverhaal duurt 2,5 uur om uit te spelen. Daarnaast is het een unieke game, aangezien je als peuter speelt. Je gaat op zoek naar je moeder de vermist is en daarbij gaat je teddybeer mee op zoektocht. De beer praat trouwens ook, want dat kan natuurlijk in de fantasie van kinderen! Ondertussen is er een creepy aanwezigheid voor wie je enorm op moet passen, maar wie deze aanwezigheid is..? Daarvoor moet je de game spelen om erachter te komen, dat doe je namelijk pas tegen het einde van de game. Een unieke twist die jou wel de game in kan trekken? Of te kinderachtig in jullie ogen? Laat het ons weten in de comments! Stel daar je vragen ook vooral!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch