Menu Premium
Loading...

Amnesia: Collection komt in november naar de PlayStation 4

Mark Hoogland 19/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Amnesia-serie uit de stal van het Zweedse Frictional Games jaagt PC-gamers al sinds 2010 de stuipen op het lijf. Vandaag verscheen een nieuwe trailer voor Amnesia: Collection. Deze bundel voor de PlayStation 4 bevat Amnesia: The Dark Descent, diens uitbreiding Amnesia: Justice en de sequel Amnesia: A Machine For Pigs.

Sommige mensen vinden het leuker om te kijken hoe anderen Amnesia te spelen, dan er zelf mee aan de slag te gaan. Dat is een beetje het idee achter bovenstaande trailer, want we horen verschillende gamers doodsangsten uitstaan bij de beelden van de first person survival horror-games. In het universum van Amnesia-games draait alles namelijk om schuilen en vluchten, zonder dat je je met wapens een weg door een level heen kunt knallen.

Amnesia: The Dark Descent verscheen in september 2010, in april 2011 gevolgd door de uitbreiding Justine. Amnesia: A Machine for Pigs, ontwikkeld door Britse developer The Chinese Room,, kwam in september 2013 uit. Hoewel de sequel iets minder lovend werd ontvangen dan z’n voorganger, worden beide Amnesia-titels gezien als geslaagde, angstaanjagende horrorgames.

Amnesia: Collection verschijnt op 22 november voor de PlayStation 4. Laat jij je zenuwen graag op de proef stellen door een horrorgame en ga jij deze games daarom zeker checken op je console? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch