Menu Premium

Alleen Xbox One Day One Edition pre-orders krijgen FIFA 14 bijgeleverd

Gamekings Redactie 02/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat de Xbox One is uitgesteld voor ons Nederlanders wist je natuurlijk allang. Uiteraard was dit in eerste instantie tranen met tuiten huilen, maar dit slechte nieuws kwam gelukkig wel met een positieve kant. Er zou namelijk bij elke Europese pre-order van de Xbox One een downloadcode zitten om voor nop FIFA 14 binnen te hengelen. Helemaal leuk, toch? Het werd getweet door het officiële Xbox-account, dus moést het wel juist zijn. Toch is dat niet het geval, want alleen Xbox One Day One Edition pre-orders krijgen FIFA 14 bijgeleverd. Het zou dus zomaar kunnen zijn dat bij deze een aantal mensen wat teleurgesteld raken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volgens Microsoft’s marketing manager Graeme Boyd, ofwel AceyBongos op Twitter, ben je dus de pineut als je de standaard editie hebt gepre-ordered. Zo wordt het niet door hem gesteld, maar de strekking is uiteindelijk hetzelfde. Het is voor veel gamers natuurlijk extra tof om een Day One Edition van de Xbox One te hebben, waardoor deze naar alle waarschijnlijkheid overal al ‘uitverkocht’ (lees: gepre-ordered) zijn. Kleine kans dat je dus nog een console kunt halen waar FIFA 14 voor nop bij zit.

Gelukkig is er ook positief nieuws, want er werd door Graeme Boyd ook bevestigd dat je de downloadcode gewoon weg kunt geven als je ‘m niet wilt hebben. Mocht je dus wel één van de gelukkigen zijn die FIFA 14 krijgt, maar helemaal geen behoefte hebben om een voetbalgame te spelen, kun je altijd iemand anders er nog blij mee maken! Dat is dan toch wel leuk, natuurlijk. Sowieso moeten we in Nederland nog maar afwachten hoe Microsoft het allemaal voor ogen ziet, want het is tot op de dag van vandaag nog onduidelijk wanneer de console hier uitkomt. Laten we hopen dat we ‘t snel weten!

Alleen Xbox One Day One Edition pre-orders krijgen FIFA 14 bijgeleverd

Alleen Xbox One Day One Edition pre-orders krijgen FIFA 14 bijgeleverd

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch