Menu Premium

Alleen dit weekend zijn er nog Firstlook Early Bird kaarten

Gamekings Redactie 13/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nu de E3 er op zit, weet je wat voor ongehoord waanzinnig najaar we tegemoet gaan. Twee nieuwe consoles met volstrekt verschillende strategieën, een Wii U die met een sterke line-up aan games eindelijk op gang lijkt te komen en uitgevers als EA, Ubisoft en Activision die met wrede games als Battlefield 4, Watchdogs en Destiny komen. Als je dit ziet, dan weet je dat de zesde editie van Firstlook best wel eens de meest enerverende uit het rijtje kan gaan worden. Maar alleen dit weekend zijn er nog Firstlook Early Bird kaarten.

Daarom is het best handig om, nu het nog kan, gebruik te maken van twee acties die lopen rond de kaartverkoop van Firstlook. De Early Bird kaarten van acht euro zijn namelijk nog maar tot aanstaande zondag 23.59.59 uur te koop en geen seconde langer. Op maandag 17 juni 0.00.01 uur kosten de kaarten 12 euro. Dezelfde prijs als vorig jaar dus. Kortom, haal je kaarten voor Firstlook nu en spaar jezelf 4 euro uit. Is toch bijna twee biertjes of vier euroknallers. De kaarten scoor je natuurlijk op www.firstlookevent.nl.

Dan is er ook de actie van online gameshop Bigu.nl. Tot en met zondag krijg je daar bij een pre-order een gratis kaartje voor Firstlook geleverd. Ga ons na deze E3 nu niet vertellen dat er de komende tijd geen games zijn die je zou willen pre-orderen. Hoe dan ook je hebt nog tot en met zondag om een Early Bird kaartje voor Firstlook 2013 binnen te halen.

Alleen dit weekend zijn er nog Firstlook Early Bird kaarten

Alleen dit weekend zijn er nog Firstlook Early Bird kaarten

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch