Menu Premium
Loading...

Alle Heroes of the Storm characters zijn dit weekend gratis te checken

Mark Bischoff 10/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je wel eens Heroes of the Storm speelt, ben je geheid bekend met het feit dat je met een aantal personages gewoon gratis kunt spelen. De rest van het roster kun je vrijspelen met de bij elkaar verzamelde in-game currency of door gewoon keihard de beurs te trekken als je hier niet op wilt wachten. Hou voor dit moment je geld maar even op zak, want alle Heroes of the Storm characters zijn dit weekend gratis te checken!

Heb je altijd al eens met Tracer, Ragnaros, Varian of een van de andere Blizzard helden willen spelen? Dan is dit weekend de ideale gelegenheid om alle 60 personages eens lekker zonder verplichtingen uit te mogen proberen. Voor het geval je het gemist zou hebben of vergeten zou zijn wat Blizzard afgelopen jaar allemaal heeft toegevoegd en verbeterd aan Heroes of the Storm, hebben ze het allemaal nog even voor je samengevat in een video met een terugblik op 2016.

Vanaf vrijdag 13 januari 19:00 uur t/m maandag 16 januari 19:00 kun je dus volledig losgaan met alle characters van Heroes of the Storm zonder ervoor te moeten betalen. Ga jij hier gebruik van maken? En met welke personages ga je meteen aan de slag? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch