Menu Premium
Loading...

Alle EA-devs maken ons hitsig voor Star Wars-games

Duncan Israel 12/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

EA is hofleverancier als het aankomt op Star Wars-games. Daarom maken alle EA-devs ons hitsig voor Star Wars-games die nog komen gaan! In de bovenstaande trailer kun je genieten van alle Star Wars-games waar EA op dit moment mee bezig is.

In de trailer nemen R2D2 en BB-8 ons mee naar alle studios die voor EA een Star Wars-game maken. Zo zijn Dice en Motive natuurlijk nog druk bezig met nieuwe content toevoegen aan Star Wars: Battlefront. Respawn Entertainment is naast Titanfall 2 aan het werk gezet voor een nieuwe Star Wars action-adventure game. Hier komt vast en zeker later meer nieuws over naar buiten.

De mobiele divisie van EA heeft Capital Games de opdracht gegeven om nog meer content aan Star Wars: Galaxy of Heroes toe te voegen. De mobiele RPG voor Android en iOS is inmiddels al een jaar uit, maar wordt nog steeds ondersteunt door EA. De MMORPG, genaamd Star Wars: The Old Republic, heeft nog steeds een levendige community die blijft vragen om meer content. Bioware zit dus niet stil om ook hun gamers meer Star Wars te geven!

In 2018 is het de bedoeling dat Visceral Games, makers van de befaamde Dead Space-serie en enigszins gefaalde Battlefield: Hardline, ons gaat verblijden met een action-adventure game in het Star Wars-universum. Amy Henning van Visceral vertelt in de trailer dat ze zich niet gaan richten op een bestaand verhaal, maar een geheel eigen weg in willen slaan.

Genoeg Star Wars om de komende jaren naar uit te kijken als gamer en als Star Wars-fan. Laat ons in de comments weten of jij uitkijkt naar een van deze Star Wars-titels!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch