Menu Premium

Alle 4 de DLC packs voor CoD: Black Ops 3 een maand gratis speelbaar op PC

Maarten van Steijn 25/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Waar dit nog nooit bij een andere CoD is gebeurd, heeft Call of Duty: Black Ops 3 onlangs een vijfde DLC pack gekregen, namelijk de Zombie Chronicles DLC. Dat Treyarch nog steeds niet klaar is met deze game uit 2015, is nu ook weer te zien aan het feit dat de eerste vier DLC packs voor Black Ops 3 vanaf 30 mei gratis speelbaar is voor de PC. Dit gedurende 30 dagen.

Mocht je als PC gamer deze maps al in bezit hebben, dan kun je double XP verwachten binnen deze bovengenoemde periode – maar wel alleen in maps die voortkomen uit één van de eerste vier DLC’s. Ook is het zo dat tijdens deze trail alleen de maps te checken zijn. Add-ons voor wapens zullen dus bijvoorbeeld niet verschijnen.

Geheel als een verrassing zal dit niet komen, aangezien er in het verleden al eens een livestream is opgezet, waarin we te horen kregen dat Treyarch zelfs in 2017 Black Ops 3 nog zou gaan steunen door middel van updates en nieuwe features.

Mocht je eind van de maand het irritante icoontje van de DLC packs kwijt willen, hoef je bij deze niet in paniek te raken: je hoeft alleen de vinkjes weg te halen op Steam en de free trails deïnstalleren zichzelf weer.

Is CoD: Black Ops 3 op de PC naar jouw idee nog in leven, of winnen de andere shooters het nu wat betreft populariteit? Laat het horen in de comments!

Bron: vg247.com

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch