Menu Premium

“Aliens: Colonial Marines biedt veel meer op de Wii U”

Gamekings Redactie 29/03/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gearbox Software baas Randy Pitchford heeft gehint dat de Wii U-versie van Aliens: Colonial Marines wel eens de beste zou kunnen zijn.

Pitchford heeft een aantal hints laten vallen waaruit blijkt dat je misschien wel eens moest gaan wachten op de Wii U-versie van deze game.

“De Wii U-versie heeft zoveel meer te bieden. Geen enkel ander platform kan wat de Wii U kan”, vertelde hij. “Als je van (Xbox) 360 games houdt, ben je het helemaal niet gewend om te gamen in een wereld waar je deze nieuwe interface tot je beschikking hebt. Maar wanneer je hieraan gewend bent, kun je je wel indenken wat de mogelijkheden zijn. Er liggen hier kansen die we op andere platformen simpelweg niet kunnen pakken.”

Helaas liggen alle details van dit alles nog ergens in een kist, zwaar beveiligd op een geheime locatie, dus was Pitchford niet in de gelegenheid om er verder op in te gaan. Het enige dat hij kon zeggen, is dat Gearbox hard aan de slag is met de mogelijkheden rondom de Wii U controller.

Aliens: Colonial Marines zal speelbaar zijn op de PAX East later dit jaar samen met de andere grote release van de studio: Borderlands 2. De game heeft nog geen officiële release datum, maar wordt verwacht ergens aan het einde van de herfst. Voor de Wii-U versie is dit niet haalbaar natuurlijk. Wanneer we die kunnen verwachten is dus ook nog een compleet mysterie.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch