Menu Premium
Loading...

Aliens bestormen je PlayStation 4 en Xbox One vanaf september in XCOM 2

Suzanne de Jong 07/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er zijn al heel wat wetenschappelijke onderzoeken geweest naar het bestaan van aliens. Eigenlijk weten we tot op de dag van vandaag niet veel meer, ja er kan wellicht leven op andere planeten zijn, maar of het aliens zijn… Niemand weet het! Gelukkig kan in games alles, want aliens bestormen je PlayStation 4 en Xbox One vanaf september in XCOM 2!

2K brengt vandaag naar buiten dat XCOM 2 uitkomt op de PlayStation 4 en Xbox One. Buiten ontwikkelaar Firaxis Games om heeft ook The Workshop, een dochterbedrijf van Skydance Media, meegewerkt aan de game om een zo tof mogelijke ervaring naar de consoles te brengen in september.

5 februari kwam de game al uit voor de PC en rond die tijd hebben Boris en Steven ook de review gedaan van XCOM 2! Nu is het ook de beurt aan de PlayStation 4 en Xbox One om de strategy-game te verwelkomen. XCOM 2 speelt zich 20 jaar in de toekomst af, terwijl de buitenaardse dreiging lijkt het van de mensheid te winnen. Hierdoor ontstaat er een nieuwe wereldorde. XCOM, wat vroeger een paramilitaire organisatie was, staat erg op de achtergrond en moet zich omhoog vechten om de aarde te bevrijden van de aliens.

Mocht je zoveel zin hebben in XCOM 2  en de game willen pre-orderen, dan krijg je er de Resistance Warrior Pack bij. Daarmee kun je bonus outfits voor je soldaten, headgear en unieke war-paints unlocken. Ook krijg je er de ‘Survivor of the Old War’ bij, een nieuwe XCOM recuit. Mocht je er zelfs voor kiezen om de Digital Deluxe Edition te pre-orderen dan krijg je al het bovenstaande, inclusief alle DLC-pakketten.

Ga jij de game halen, of heb je hem al uitvoerig gespeeld op de PC? We zijn benieuwd naar hoe jullie de wereld willen bevrijden van de aliens, dus deel het in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch