Menu Premium

Alien: Isolation pre-order content onthuld

Karen Koch 09/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gezien het enorme succes van de Alien-film is het geen grote verrassing dat er ook een game van zou komen die het eerste deel uit die serie als decor neemt. De game Alien: Isolation komt pas later dit jaar uit, maar voor de enthousiastelingen bevat de Alien: Isolation’s Nostromo Edition een aantal extra’s. Vandaag wordt de Alien: Isolation pre-order content onthuld, die voor meer plezier in de game moet zorgen.

Alien: Isolation komt van dezelfde studio die vooral bekend staat om de Total War-serie, maar is toch net even iets anders. Met Alien: Isolation worden we namelijk neergezet in een ruimtestation, waarbij natuurlijk alles is overlopen van aliens. The Creative Assembly, de mensen achter de game, hebben de toekomstige gamers wel op het hart gedrukt dat Alien: Isolation geen action shooter zal zijn, maar een echte survival horror. Hiermee zal het dus qua sfeer lekker dicht bij de originele Alien-film liggen.

Liefhebbers die al even wachten op de game, krijgen vandaag duidelijkheid over wat de extra pre-order content gaat zijn. Deze zogenaamde Nostromo Edition, genoemd naar het ruimteschip uit de originele film, bevat onder andere extra personages als Ellen Ripley en de rest van de originele USS Nostromo crew. Met de extra content is het mogelijk om te spelen als één van de originele crewleden , namelijk Ellen, Dallas of Parker,  en zijn alle herinneringen aan de film op te halen door scenario’s eruit na te spelen terwijl je uit de klauwen van de aliens probeert te blijven.

Alien: Isolation belooft in ieder geval het survival horror genre eer aan te doen. Als je zelf heel graag aan de slag wilt met Alien: Isolation moet je nog even wachten, de game komt namelijk op 7 oktober dit jaar uit. Deze zal dan verschijnen op de PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Alien: Isolation pre-order content onthuld

Alien: Isolation pre-order content onthuld

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch