Menu Premium
Loading...

Alien: Isolation Official E3 2014 Gameplay Trailer

Karim Shehata 11/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben op deze E3 al heel veel games voorbij zien komen, maar Alien: Isolation was de grote afwezige tijdens de persconferenties van zowel Microsoft als Sony. Gelukkig is de game niet in z’n geheel afwezig op de E3 2014, want de game lijkt de goede toon te hebben in vergelijking met de vorige game binnen de franchise. Nu is er ook een nieuwe trailer vrijgegeven van deze game, in de vorm van de Alien: Isolation Official E3 2014 Gameplay Trailer.

Alien: Isolation lijkt een lekkere klassieke survival-horror te gaan worden in een next-gen jasje. De game is dus geen shooter waarin je alien na alien afknalt, maar juist een game waarin je het moet doen met zeer weinig resources en wapens. Sterker nog, je vecht in deze game eigenlijk maar tegen één Alien. Deze bekruipt en besluipt je de gehele game lang, terwijl je tussendoor moet zien te overleven. De game klinkt in ieder geval erg spannend, maar de praktijk moet natuurlijk nog gaan uitwijzen of dit daadwerkelijk goed uitgewerkt wordt. The Creative Assembly, ontwikkelaar van de Total War-franchise, zit achter deze game. Dit is natuurlijk wel heel wat anders dan de Total War-franchise, welke tot het RTS-genre behoort.

De game verschijnt op 7 oktober voor de Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 en de PC. Laten we hopen dat we deze game kunnen indelen in het rijtje met toppers die eind dit jaar verschijnen. Een echte mening over deze game kan natuurlijk pas op 7 oktober gevormd worden.

Alien: Isolation Official E3 2014 Gameplay Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch