Menu Premium
Loading...

Alien: Isolation Official Announcement Gameplay Trailer

Gamekings Redactie 07/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor iets spannends. Als een game het voor elkaar krijgt om je in een hoekje weg te laten kruipen van angst, dan hebben de makers echt wel iets weten te bereiken. Helaas zijn er relatief weinig van dit soort games op de markt, maar gelukkig zit er een spannende game aan te komen. Doe alle lichten maar uit, ga er lekker voor zitten en check de Alien: Isolation Official Announcement Gameplay Trailer!

We weten al sinds oktober dat Alien: Isolation van Sega eraan zit te komen, maar nu krijgen we de eerste echte beelden van de game te zien. De game is het vervolg op de eerder uitgebrachte game Alien en speelt zich vijftien jaar na de gebeurtenissen van dit eerste deel af. Als speler kruip je in de huid van Amanda Ripley en je probeert er achter te komen waarom je moeder is verdwenen. Je moet de ruimte in om te ontdekken wat er aan de hand is, maar al snel kom je er achter dat het verdwijnen van je moeder geen zuivere koffie is. Natuurlijk gaat er iets fout en word je meegetrokken in een echt horroravontuur. Tijdens je zoektocht kom je allemaal rare wezens tegen, wezens die jou liever niet zien en het wordt een behoorlijke taak om ze te lijf te gaan.

Als je de trailer bekijkt, dan belooft het in ieder geval veel goeds. Eind 2014 zal de game in de winkels liggen voor de PlayStation 3, de PlayStation 4, de Xbox 360, de Xbox One en natuurlijk de PC. Nog eventjes wachten dus, maar tot die tijd hebben we gelukkig de Alien: Isolation Official Announcement Gameplay Trailer. Check hem snel!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch