Menu Premium
Loading...

Alien: Isolation Nowhere Is Safe Trailer

Jeroen Wiersma 25/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar zit je dan in dat reuze gezellige ruimtestation. In je eentje. Hoewel… was je maar in je eentje. Oh crap, dat geluid! Snel die deur dicht! Poeh, even op adem komen, hier ben ik vast wel even veilig. Dat je nergens veilig bent wordt echter pijnlijk duidelijk na het zien van de Alien: Isolation Nowhere is Safe trailer.

Misschien kunnen we het wel de meest-bekende ruimtegriezel noemen, de xenomorph uit Ridley Scotts film Alien. Nu gaat dan eindelijk de game uitkomen die het niet van de actie moet hebben, maar van de horror. Je kunt nu de angst en spanning meebeleven die de personages in die filmklassieker ook moesten ervaren. De fans reageren vooralsnog enthousiast, omdat dit is wat ze zoeken in een Alien-game. Lichten uit, koptelefoon op en probeer het er maar levend van af te brengen. De verschenen trailers hebben al laten zien dat het niet makkelijk gaat worden, omdat de aliens niet dom zijn. Ze zijn erg slim en erg gedreven je te pakken te krijgen. Met deze trailer dagen ze je daarom ook uit. Laat maar zien hoe je het overleeft.

Vanaf de 7e van oktober kun je de uitdaging aangaan en laten zien hoe je het overleeft of hoe je sterft op gruwelijke wijze, in Alien: Isolation voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en PC.
Alien: Isolation Nowhere Is Safe Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch