Menu Premium
Loading...

Alien Isolation Gamescom 2014 Trailer

Franky Mangal 13/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eerste Alien-film staat bekend als een geweldige mix van horror en science-fiction. De hierop gebaseerde games hebben tot nu toe vaker tot teleurstelling geleid dan dat ze echt de beklemmende sfeer uit de film wisten te benaderen, maar Total War-ontwikkelaar Creative Assembly gaat een nieuwe poging wagen om de toon en de sfeer uit de eerste film over te brengen naar je huiskamer met Alien: Isolation. De Alien Isolation Gamescom 2014 Trailer zorgt in elk geval al voor kippenvel.

Hoewel de Alien-serie vaak geschaard wordt onder science-fiction, was de eerste film juist meer horror. De game van Creative Assembly heeft dan ook maar één doel: de angstaanjagende sfeer uit de film te vertalen naar een bloedstollende survival-horror titel. Alien: Isolation speelt zich vijftien jaar af na de eerste film waarbij je nu in de huid kruipt van Amanda, de dochter van Ellen Ripley. Amanda gaat op onderzoek uit naar de waarheid achter de verdwijning van haar moeder. Als Amanda sta je er helemaal alleen voor en beschik je niet over een uitgebreid arsenaal aan wapens. Ook heb je geen hulp van speciaal getrainde mariniers.

Ontwikkelaar The Creative Assembly heeft in het verleden vooral naam gemaakt met de Total War-serie op de PC en waagt zich nu voor het eerst op onbekend terrein. Als de trailer een voorbode is voor de sfeer in de game, dan kunnen we in elk geval een zeer spannend avontuur verwachten. Vanaf 7 oktober moet de game in de winkels liggen voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en de PC. Vanaf dat moment kunnen we zelf de strijd aangaan met een xenomorph.

Alien: Isolation Gamescom 2014 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch