Menu Premium
Loading...

Alien: Isolation Developer Diary Creating the Cast Trailer

Gamekings Redactie 09/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Alien-filmserie is al sinds jaar en dag ontzettend geliefd, maar niet alle gamevarianten hebben het goed gedaan. Door velen werd Aliens: Colonial Marines gezien als het slechtste Alien-gerelateerde product ooit, wat ontwikkelaar Gearbox Software een flinke deuk in de reputatie opleverde. Ontwikkelaar The Creative Assembly, voornamelijk bekend van de Total War-games, gaat het nu proberen met de serie en dat in de vorm van Alien: Isolation. In de Alien: Isolation Developer Diary Creating the Cast Trailer vertellen de ontwikkelaars hoe de cast in stand is gekomen die ons wederom van Alien-games moet laten houden.

Waar Aliens: Colonial Marines voornamelijk een shooter was, wil The Creative Assembly dat hun Alien: Isolation een survival horror game wordt. Als uitgangspunt is de eerste Alien-film gekomen, wat een keuze is waar veel fans ontzettend blij van worden. De latere films, de Aliens-titels van James Cameron, waren ook voornamelijk actiegericht, terwijl het eerste deel veel spannender was.

Het is zelfs zo dat er maar één Alien voorkomt in Alien: Isolation, die niet eens kapot kan. In plaats van zorgen dat hij dood gaat, is het de bedoeling om je personage levend te houden. Er zijn wel wapens en tegenstanders om kapot te knallen, maar dat zijn alleen mensen en androids.

The Creative Assembly begon aan Alien: Isolation in 2008 en uiteraard is het ontwikkelen van de personages daar ook onderdeel van. Daar vertellen ze graag over, vandaar dat je vandaag verblijd wordt met de Alien: Isolation Developer Diary Creating the Cast Trailer. Je kunt de characters zelf ‘ontmoeten’ op 7 oktober, de dag waarop Alien: Isolation verschijnt op de PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Alien: Isolation Developer Diary Creating the Cast Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch