Menu Premium
Loading...

Alien: Isolation Creating The Alien Trailer

Gamekings Redactie 13/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het Aliens: Colonial Marines van vorig jaar stelde veel fans van de Alien serie teleur. Niet alleen zag de game er een stuk slechter uit dan toen die getoond werd, maar ook werd de game verweten kaal te zijn. Nu heeft SEGA echter ervoor gekozen om het horror-element uit de Alien-franchise volledig terug te brengen door middel van Alien: Isolation. The Creative Assembly, bekend van de Total War-franchise, ontwikkelen deze game nu en vertellen je er alles over in de Alien: Isolation Creating The Alien Trailer

De trailer is een introductie van de game. Na een zeer atmosferisch intro zien we dan ook een paar van de ontwikkelaars praten over hoe de alien in deze game is verwerkt. In Alien: Isolation zit namelijk maar één alien verwerkt, die je gedurende de gehele game je de kriebels bezorgt. In de eerste trailer van de game en in de stukken die we nu te zien krijgen van Alien: Isolation lijkt het goed te gaan met de ontwikkeling, want de horror-vibe zit goed in de beelden verwerkt. De ontwikkelaars die aan het woord komen, praten in de Alien: Isolation Creating The Alien Trailer dan ook met name over de horror-elementen in de game die we inmiddels toch wel mogen bombarderen tot een horror-game van de puurste vorm.

Alien: Isolation verschijnt later dit jaar voor de Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 en de PC. Met deze game stapt The Creative Assembly dus buiten haar veilige RTS-straatje en tevens staat de Alien-serie op game-gebied op wankelen. Of het dus goed gaat komen met de combinatie van ontwikkelaar en franchise weten we eind dit jaar.

Alien: Isolation Creating The Alien Trailer

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch