Menu Premium

Alan Wake’s Return blijkt tv-serie in Quantum Break

Mark Hoogland 04/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eergisteren berichtten we nog over de Alan Wake-gerelateerde easter egg die opdook in een speelsessie van Quantum Break. Hoewel de geruchtenstroom rondom een nieuwe Alan Wake-game direct op gang kwam, werd vandaag bekend dat Alan Wake’s Return niet meer is dan een televisieserie in Quantum Break.

In-game televisieseries zijn sowieso een welbekend handelsmerk in de games van developer Remedy Entertainment. Denk bijvoorbeeld aan Address Unknown en Dick Justice in Max Payne, of het op The Twilight Zone gebaseerde Night Springs in Alan Wake zelf. Alan Wake’s Return, zoals gezegd dus te bekijken in Quantum Break, is van datzelfde laken een pak. In een interview met Kotaku laat Remedy-voorman Sam Lake weten dat de serie uit live-action episodes bestaat waarin hij zelf de hoofdrol speelt.

Sam Lake liet verder weten dat het vastleggen van het handelsmerk voor Alan Wake’s Return vooral diende om legaal alles gedekt te hebben. Er mag dus vooralsnog geen sprake zijn van een nieuwe Alan Wake, Lake geeft wel aan nog altijd verschillende concepten en mogelijkheden te verkennen. “We zijn de eersten om daarover te praten, zodra er iets definitiefs is om óver te praten,” aldus Lake.

Bron: Kotaku

Alan Wake’s Return blijkt tv-serie in Quantum Break

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch