Menu Premium

De hoogtepunten van de Paris Games Week op een rijtje

Maarten van Steijn 30/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nu we inmiddels weer een beetje zijn bijgekomen van alle nieuwe titels die Sony vanuit Parijs op ons af heeft gegooid, zetten we al het nieuws van de Paris Games Week op een rijtje.

Zodra de persconferentie on air was, dropte Sony meteen in hoog tempo verschillende Indie games het publiek in. Zo kwam de top-down shooter The Hong Kong Massarcre voorbij, de puzzle game The Gardens Between en een sequel van een toch wel erg geliefde indie-game, namelijk Guacamelee 2.

Naast deze wat kleinere titels, hebben we wederom ook mogen ervaren dat Playstation weer nieuwe dingen voor VR in het verschiet heeft liggen. Zo krijgt Resident Evil 7 nieuwe, gratis content voor VR. Deze extra content gaat een mix van een aantal van de vorige delen worden, maar dan in keiharde first person! Ook verschijnt op 12 december de Resident Evil 7 Gold Edition in de schappen. Daarnaast hebben we eindelijk nieuwe beelden mogen checken van Final Fantasy 15: Monster of the Deep stand-alone, welke ook deels in VR speelbaar is.

Na het droge nieuws, komen hier een aantal van de dikke trailers op een rijtje:

De nieuwe trailer van Insomniac’s aankomende Spiderman game (2018):

Een serieuze, zwaarmoedige trailer van Detroid: Become Human (2018):

De eerste indruk van de grafisch prachtige ogende Ghosts of Tsushima:

Tot slot sluiten we luchtig af met de aankomende over-the-top racing game van Codemasters, genaamd Onrush:

Na het opnoemen van de hoogtepunten en de vele andere titels die voorbij zijn gegaan, mogen we toch wel stellen dat er veel elk type gamer wel wat is om straks naar uit te kijken. Welke game sprong er volgens jou bovenuit? En wat vond jij van de persconferentie in het algemeen? Barst los in de comments!

Bron: Paris Games Week 2017 persconferentie 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch