Menu Premium

Air Royale is de allernieuwste Fortnite modus ( en er is meer!)

Hylke Haagsma 18/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je wat meer actie in de luchten van Fortnite wil, dan is update v8.40 misschien precies wat je nodig hebt. Deze brengt de Limited Time Mode (LTM) genaamd Air Royale. Waar je strijd om het laatste vliegtuig te zijn. Dit brengt ook nieuwe vrije uitdagingen met zich mee.

Hoe werkt Air Royale?

Het is een modus voor duo’s en elk vliegtuig heeft drie levens, wat betekent dat je respawnt tot je drie keer het loodje hebt gelegd. Het parkeren van het vliegtuig op de grond gedurende meer dan een paar seconden zorgt ervoor dat het explodeert en het kapen van andere vliegtuigen geeft je een leven terug. Daarnaast is het volgende ook nieuw: de storm heeft nu ook een plafond dat geleidelijk afneemt en er vallen kisten uit de lucht om je vliegtuig een boost te geven. En er zijn ook nog reparatiekits.

Komt er nog meer nieuws naar Fortnite?

Food Fight – Deep Fried is weer een Limited Time Modus. Waarin twee teams proberen hun mascotte te beschermen door te bouwen als lava uit de grond komt. Wanneer de barrière tussen de teams echter naar beneden komt, moet je vechten om de vijandelijke mascotte te vernietigen.

Fans van Creative hoeven zich echter niet buitengesloten te voelen, want The Explosive Device is toegevoegd voor wat extra chaos. Samen met de mogelijkheid om het scorebord in het spel op nieuws manieren aan te passen.

Ten slotte hebben we natuurlijk ook nog Save the World, die een nieuwe character krijgt die geschikt is voor Pasen, genaamd Bunny Brawler Luna. Dan hebben we Dashing Hare Ken en de terugkeer van Beta Storm Test the Limits.

Dus, krijgen jullie zin in een potje Fortnite? En welke toevoegingen vinden jullie het leukste? Laat het ons weten in de comments en stel daar ook al je vragen!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch