Menu Premium
Loading...

[Advertorial] The Wolfpack is terug in THE HANGOVER PART III!

Gamekings Redactie 28/05/2013 Tweet Het Like/Deel Het

Phil, Stu, Alan en Doug gaan nog een keer op stap en natuurlijk met alle gevolgen van dien. Ze gaan terug naar waar het allemaal begonnen is: Las Vegas. Dat belooft een trip vol chaos, onvergetelijke situaties en pijnlijk foute beslissingen te worden. Las Vegas moet zich schrap zetten, want The Wolfpack is terug in THE HANGOVER PART III!

Deze keer geen vrijgezellenavond, huwelijk of andere feestelijke aanleiding voor THE HANGOVER PART III, het viertal gaat om een andere reden terug naar waar het allemaal begon voor een episch slot van de trilogie. Alle oude bekenden zijn natuurlijk terug, zoals Mr Chow, Jade (de ex-vrouw van Stu) en Sid (de vader van Alan). Er zijn ook nieuwe gezichten die langskomen. Zo maakt deze keer John Goodman ook deel uit van de sterrencast van THE HANGOVER PART III. Het scenario is van de hand van Todd Phillips en Craig Mazin, die ook verantwoordelijk waren voor het scenario van The Hangover Part II.

Alles wijst erop dat The Wolfpack aan het begin staat van een epische trip, die al hun vorige avonturen zal doen verbleken. THE HANGOVER PART III draait nu in de bioscoop, bekijk de officiële filmwebsite op www.thehangover3film.nl.

© 2013 Warner Bros. Entertainment. All rights reserved.

The Wolfpack is terug in THE HANGOVER PART III

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch