Menu Premium

[Advertorial] Gamekings Black Cotton/Suede Snapback

Gamekings Redactie 07/02/2013 Tweet Het Like/Deel Het

De Gamekings merchandise is super wreed, ontiegelijk bruut, stylish en was altijd alleen verkrijgbaar op Firstlook. Die tijden zijn voorbij, want de fonkel nieuwe Gamekings Black Cotton/Suede Snapback is nu online te koop en bij verschillende vette lifestyle shops door het hele land. Zo rollen we gewoon! Dus geen smoesjes meer, want we komen deze Gamekings cap bijna in je handen duwen.

Voor de echte cap connaisseurs hebben we de fit nog beter gemaakt. En het zal je opvallen dat deze Gamekings snapback uitermate stylish is afgewerkt met een suede klep. De overgang van het zwarte cotton naar het silky-smooth zwarte suede is niet schreeuwerig, maar een subtiel detail dat de snapback net die extra shine geeft. Deze Gamekings Black Cotton/Suede Snapback is de Samuel L. Jackson onder de caps: altijd cool.

Klaar voor deze polished en suave snapback? De Gamekings Black Cotton/Suede Snapback is online verkrijgbaar bij Bigu.nl, en ligt onder andere bij Leyp (Rotterdam), Prime (Utrecht), Unknown (Alkmaar) en Tom’s Skateshop (Amsterdam). Krijg je niet genoeg van Gamekings merch? Check dan ook het Gamekings shirt en de Gamekings Extra Super Limited Season Thirteen Edition 5-panel.

Gamekings Black Cotton/Suede Snapback

Gamekings Black Cotton/Suede Snapback

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch