Menu Premium
Loading...

[Advertorial] Een MBO opleiding bij Defensie? Check dit!

Gamekings Redactie 29/03/2012 Tweet Het Like/Deel Het

Dit jaar gaat Defensie weer werven voor de Opleiding Veiligheid en Vakmanschap (afgekort VeVa). Dat is geen standaard MBO opleiding. Je leert twee dingen: een vak én militair zijn. Je haalt je MBO-diploma en bereidt je voor op een baan bij Defensie.

De spannendste studie van Nederland
Je maakt kennis met de Koninklijke Marine, Koninklijke Landmacht, én Koninklijke Luchtmacht. Je studeert in een boeiende en spannende omgeving. Militaire professionals zijn je begeleiders en je stage en introductiebivak doe je op een vliegbasis, kazerne of marineschip. Je krijgt algemene vakken zoals Nederlands, Engels en Wiskunde, leert militaire vaardigheden en ontwikkelt je als vakman. Je sport veel en ontdekt de kracht van samenwerken.

De opleiding duurt afhankelijk van de vakrichting en het niveau tussen de 18 en 36 maanden.

Soldaat en specialist
Je wordt militair en je kiest een van de 8 vakgebieden, waarbinnen jij je specialiseert. Denk aan vakrichtingen als Bedrijfsautotechniek, Maritiem, ICT, Logistiek, Grondoptreden, Zorg of Mechatronica. Afhankelijk van jouw keuze kun je bij één of meerdere krijgsmachtsdelen aan het werk. Wat je ook kiest, militair word je altijd.

Ga nu naar veiligheidenvakmanschap.nl/beroepentest

Niet ontgroenen maar ontdekken.
Na een intake op het ROC maak je in de eerste maanden van de opleiding kennis met jouw krijgsmachtdeel. Daarna breng je tijdens de Beroeps Praktijk Vorming alle geleerde vaardigheden in de praktijk.

Check antwoorden op de meest gestelde vragen, alle Open Dagen en de beroepentest op veiligheidenvakmanschap.nl

// ]]>

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch