Menu Premium

Advanced Warfare en Destiny bestverkochte games 2014 in VS

Lisette Atsma 12/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een paar weken geleden claimde Activision dat Call of Duty: Advanced Warfare de bestverkopende entertainment release van het jaar was. Nu is er nog meer goed nieuws van de uitgever, want in een statement aan de investeerders, gebaseerd op cijfers van het Amerikaanse consumenten-marktonderzoeksbedrijf NDP, blijkt dat Call of Duty: Advanced Warfare de best verkochte game is in november over alle platforms samen.

Dankzij Call of Duty: Advanced Warfare is het voor het zesde jaar op rij dat er een Call of Duty game bovenaan staat in de consolegame verkoopcijfers van november in de Verenigde Staten. Ditzelfde statement geeft ook aan dat Activision’s nieuwe game Destiny de bestverkochte game uit een nieuwe franchise was in november.

In nog meer goed nieuws voor de uitgever is videogame-franchise Skylanders uitgeroepen tot de bestverkopende game in de categorie jeugd. Dit geldt voor de gehele franchise, dus is inclusief de verkoop van speeltjes en andere accessoires.

Belangrijk om te weten is dat de verkoopcijfers waar het NDP onderzoek naar doet alleen fysieke aankopen in winkels betreft. Eenzelfde lijst waar de digitale verkoop van games aan toe wordt gevoegd kan er dus heel anders uitzien. Activision zelf geeft aan heel blij te zijn met de reacties van hun fans op de games, en belooft wederom veel nieuwe content klaar te hebben staan voor het komende jaar.

Bron: Activision

Advanced Warfare en Destiny bestverkochte games 2014 in VS

Advanced Warfare en Destiny bestverkochte games 2014 in VS

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch