Menu Premium

Activision teaset nieuwe Call of Duty in Nuketown Map Black Ops 3

Mark Hoogland 29/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De afgelopen week kondigden meerdere lekken de komst van de volgende Call of Duty-game aan, die – zo goed als zeker – de ondertitel Infinite Warfare zal dragen. Spelers van de multiplayer map Nuketown in Call of Duty: Black Ops 3 kregen daarnaast vandaag een easter egg voorgeschoteld die eveneens op de volgende game in de franchise lijkt te duiden.

Het is de komende dagen Nuketown Weekend in Black Ops 3, waardoor de map (ook wel gespeld als Nuk3town) tot en met aanstaande maandag voor iedereen gratis te spelen is. Een uitgelezen moment van Activision dus om hier de volgende Call of Duty even te teasen; in de korte ending cinematic van de map duikt nu een futuristisch ruimteschip op, waarna het “Nuketown Offline”-scherm wordt voorzien van een logo dat we daar eerder niet tegenkwamen. Veel is het niet, maar als de geruchten kloppen komen we in de aankomende week sowieso meer te weten over Call of Duty: Infinite Warfare.

Check hieronder twee screenshots van de teasers. Ben jij ze vandaag ook tegengekomen en kijk je reikhalzend uit naar meer nieuws over de nieuwe Call of Duty? Laat het weten in de comments!

2016_04_29_ActivisionTeasetNieuweCallOfDuty_1

2016_04_29_ActivisionTeasetNieuweCallOfDuty_2

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch