Menu Premium

Activision: ‘Standaard 500 GB PS4 is niet langer genoeg voor Call of Duty’

Jan Johan Beldrok 25/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het nieuwe seizoen van Call of Duty: Black Ops Warzone is vanaf vandaag verkrijgbaar. Season 2 brengt onder andere nieuwe maps, nieuw wapens, nieuwe modes, nieuw content voor Warzone en de Outbreak mode voor Zombies. Lekker veel content met één nadeel. Het slurpt weer een deel van je harde schijf op. En daar stond al heel wat Call of Duty content op. de hoieveelheid wordt nu hoog dat Activision waarschuwt dat degenen die een standaard PS4 met een standaard harde schijf van 500 GB hebben, mogelijk een probleem gaan krijgen om de volledige versies van Modern Warfare, Warzone en Black Ops Cold War te instaleren met alle modi en pakketten erop en eraan.

Een standaard PS4 met 500 GB past niet goed meer volgens Activision

Oftewel, Activision waarschuwt voor het eerst dat als je alle drie de games volledig wil installeren en up-to-date houden met seizoen twee er bij, dat dit niet echt lekker meer op een standaard PS4 past. “Als je beide games hebt geïnstalleerd en up-to-date bent met updates, moet je misschien wat ongebruikte game-inhoud verwijderen om vanavond een succesvolle download en installatie van de Warzone-patch te hebben.” En we weten niet precies hoeveel standaard PS4’s er in de wereld verkocht zijn met 500 GB aan boord, maar als we naar onze eigen redactie kijken, dan hebben er bij ons al een paar een probleem.

Je moet nu echt keuzes gaan inzake Call of Duty maken

Ja, je kunt delen van Black Ops Cold War en Modern Warfare verwijderen om ruimte te besparen, maar dat is toch een beetje een nood oplossing. Je wil eigenlijk geen keuze moeten maken. Maar blijkbaar zit er nu niks anders meer op. Een situatie die we eigenlijk nog niet eerder zijn tegen gekomen.

De aantallen GB’s van Season 2

De download van Call of Duty: Warzone’s Season Two is vanaf vandaag dus live en dit zijn download aantallen:

  • PlayStation 5: 17GB
  • PlayStation 4: 17GB
  • Xbox One Series X / Xbox One Series S: 17.9GB
  • Xbox One: 17.9 GB
  • PC: 16.9GB (Warzone Only), 20.8GB (Warzone and Modern Warfare)
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch